Huur voordelig uit ons verhuurprogramma:

Welkom bij Gerken Verhuurservice

Wie weet er beter wat u nodig heeft, dan een bedrijf dat door vakmensen is opgericht? Want hier liggen onze roots – in de praktijk.

Na vele jaren vol ervaring in de verhuur van hoogwerkers werd in het jaar 2004 Gerken Verhuurservice opgericht. Hierbij stonden de wensen van onze klanten naar een compleet aanbod, van bouwhekken tot aan stobbenfrezen, dus alles wat u voor korte tijd wilt huren

Net als bij de verhuur van hoogwerkers staat onze verhuurservice voor de beste techniek en de beste kwaliteit. En dat geldt ook voor onderhoud en reparaties. Daarom huurt u bij ons altijd uitstekend onderhouden en 100% functionerende machines.

Wij bieden u voor de beste voorwaarden een breed en uiterst modern aanbod aan gereedschappen, apparatuur, bouwmachines, kantoorunits, materiaalcontainers, verrijdbare steigers, goederenliften en een breed spectrum aan vorkheftrucks te huur aan.

Behalve een compleet advies en een snelle breng- en afhaaldienst staat ons serviceteam natuurlijk 24 uur per dag voor u klaar, ook in het weekend!

En als u iets mist in ons verhuurprogramma, laat het ons dan weten. Want wij passen ons verhuurprogramma op uw behoefte aan. Vraag het ons, wij horen graag van u!

Nieuw in de Verhuurservice

Aanhangwagen MAH T 2500

Lading: 1.944 kg, laadbak 410 x 184 cm

meer ->
Dumper met rupsonderstel MDU 500 R

Maximale belasting: 500 kg, hefhoogte 145 cm

meer ->
Dumper MDU 300

Max. laadvermogen 300 kg

meer ->